Det här är Malacon

Malacon ägs och drivs av duon Anna Söderberg och Sara Gunstad Selin, båda med rötter i Västerås. Företaget grundades med ett klart mål om ett framgångsrikt konsultföretag i infrastrukturbranschen, där mjuka värden är en naturlig del av verksamheten, och där företagets medarbetare ska vara i fokus för maximalt utfall. Att värna om den sociala-, organisatoriska- och fysiska arbetsmiljön är en viktig pusselbit när ett starkt team ska bildas och när framgångsrika resultat ska nås.

– Efter många år i konsultbranschen såg vi att det fanns en lucka på marknaden. Det saknades helt enkelt ett företag där det bland hårda siffror och kalkyler fanns plats för mjuka värden. Många företag röner framgång, inte allt för sällan på bekostnad av sina medarbetares hälsa. Vi kittlades av tanken om vilka fantastiska resultat vi skulle kunna nå i ett starkt team med mjuk kultur.

Malacon bedriver konsultverksamhet inom infrastruktur, projektering av allt från tidiga skeden av bygg- och marklovshandlingar till uppdragsledning, ledningssamordning, rådgivning, trafikutredningar, tekniska beskrivningar och att agera Bas-P. Bland kunder och samarbetspartners finns kommuner, myndigheter, privata aktörer och andra konsultfirmor.

– När möjligheten att själv välja samarbetspartners och kunder finns, stannar utvecklingen aldrig upp. Det är en stor fördel. Vi strävar alltid efter långsiktiga affärsrelationer där vår fulla potential får blomma ut och komma till sin rätt inom ramen för hög integritet och en aldrig sviktande transparens.

Kontor

Västerås

Västerås

Norra
Källgatan 22

722 11 Västerås

Våra medarbetare

Sara Gunstad Selin
Sara Gunstad Selin
Uppdragsledare, Mark-, väg- och gatuprojektör
grundare
Anna Söderberg
Anna Söderberg
Uppdragsledare, Mark-, väg- och gatuprojektör
grundare
Sofia johansson
Sofia johansson
Mark, -väg- och gatuprojektör


Martin Hermansson
Martin Hermansson
Mark, -väg- och gatuprojektör


Charlotta Wiberg
Charlotta Wiberg
Mark, -väg- och gatuprojektör


Är du vår nya
Är du vår nya
medarbetare?
Du använder en gammal webbläsare

Gamla webbläsare har bara delvis stöd för ny teknik och ger inte webbplatsen en ärlig chans att leva upp till sin fulla potential. Du kan enkelt ladda ner en annan webbläsare som fungerar bättre. Här är ett axplock moderna webbläsare som fungerar bra!

Uppdatera min webbläsare

Jag vill fortsätta ändå